woensdag 8 oktober 2008

En toen was de 3e dag alweer voorbij!!



Jaja, toen zat de derde dag er alweer op. Wat gaan de dagen toch snel als je zo lekker met z'n allen bezig bent op die steiger. En de gezelligheid straalt ervan af! We werken hard, maar lol hebben we zeker. En dat is uiteraard ook erg belangrijk.

Vandaag zijn we allemaal verder gegaan met ons eigen gedeelte. Eerst werd al het materiaal weer uitgereikt en toen konden we weer van start gaan. De lettergroepen met hun letters, de vogels met de vogels en de groep die ook de G-sleutel maakt is begonnen aan het colofon. Lekker op dreef dus.

Het resultaat: aan het einde van de dag hadden de meesten volgens mij (Bernice) wel een redelijk voldaan gevoel. Je kunt nu goed zien hoe het er ongeveer uit komt te zien, want de volgens staan er in zijn geheel op en ook de grondvlakken zijn al grotendeels opgezet. Je krijgt nu dus wel een redelijk beeld van hoe de decoratie er uiteindelijk uit zal gaan zien. Hij lijkt nu al ontzettend op het ontwerp en dat is ook de bedoeling. Dus 3 jongens en de rest meiden. We zijn toppertjes!! Goed op weg.

~ Ook vele voorbijgangers vonden het er al goed uitzien ~


Namens: Linda van V, Deborah V, Paul & Bernice (de Kwartelgroep)

Geen opmerkingen: