dinsdag 7 oktober 2008

Het ontwerp op de muur aanbrengen

Maandag, eindelijk mogen we aan de slag op de steiger. Het is nu in totaal een week uit gelopen, helaas. Maar nu zijn we er met ze 15-en er tegen aan gegaan. We hadden om 9.00 op het project afgesproken en bijna iedereen was er.

We hebben als eerst de loodlijn gezet doormiddel van een touwtje met krijt. Vervolgens zijn we per etage op de loodlijn horizontale lijnen gaan zetten. Dat deden we door middel van een mal.  Daardoor stond het er snel en goed op.

Toen heeft elk groepje zijn tekening er op kunnen zetten. Uit eindelijk heeft iedereen elkaar geholpen. Na wat passen en meten staan nu alle vogels er op. Alleen de teksten staan er voor de helft op, maar dat komt morgen wel af.

Vandaag is Lisette Jansen langs geweest en ze was erg enthousiast. Ook het Algemeen Dagblad is kwam langs. Hij heeft een paar uit de groep geinterviewd. Die staat morgen waarschijnlijk in de krant.

Namens: Lisa van den Heuvel, Tessa Clemens, Ilona Groot Hulze, Susanne Hendriks, Anne Marte den Ouden, Evelien van Driel

Geen opmerkingen: