woensdag 1 oktober 2008

Plan van aanpak

Zoals jullie hebben gelezen zouden wij eigenlijk vandaag beginnen op de steiger. Helaas zit het weer ons niet mee en kunnen wij morgen pas de ondergrond schilderen en maandag beginnen met alles op de muur te zetten.

Wij hebben voordat wij daadwerkelijk op de steiger konden, een plan gemaakt. Oftewel het plan van aanpak. Hierin wordt uitgelegd hoe wij de decoratie gaan plaatsen, hoe wij de 4 vogels zo realistisch mogelijk op de muur krijgen en ook dat de G-sleutel zo moet lijken dat het symbool in de muur zit (Trompe L’oeil).

Ook staat er een planning in waar iedereen zich aan houdt, maar soms kan het niet altijd lopen zoals je het gepland hebt zoals het in dit geval is met het weer.

Wij hebben ook de muur geïnspecteerd om te kijken wat er nog mee moest gebeuren om de muur strak en glad te krijgen. Hier kwam uit de er mos verwijderd moest worden, kleine scheurtjes gerepareerd moesten worden en doordat muur de vorige keer in vlakken gestuukt is, moest het nu in een keer van boven naar beneden gestuukt worden. Vervolgens wordt de muur voor ons gebruiksklaar gemaakt zodat wij de aankomende weken alleen nog maar hoeven te decoreren.

Namens: Lisa van den Heuvel, Tessa Clemens, Ilona Groot Hulze, Susanne Hendriks, Anne Marte den Ouden, Evelien van Driel

Geen opmerkingen: